Har haft ett gäng härliga dagar i Stockholm blandade med jobb, möten och nöjen men nu är jag påväg hem till Västerås igen. Ska till tandläkaren, vara hundvakt, försöka få till lite outfitbilder och träffa Catja i helgen.

Det kommer bli lugnt men mysigt med andra ord vilket jag verkligen ser fram emot. Är alltid så stressad när jag är i Stockholm eftersom att jag verkligen försöker proppa in så mycket jag bara kan de dagarna jag är där så att jag kan vara så effektiv som möjligt.

Kickade off mina dagar i Stockholm på mitt och Ellinors stammisställe Vetekatten där vi delade på en räkmacka och deras grymma bakade potatis medans vi planera lite inför Social Media Party som går av stapeln den 5e December.

Vi ses väl där? Ska bli så kul att träffa några av er <3

Sedan spenderade jag onsdagskvällen på Hotel Diplomat i Stockholm med ett glas rödvin och lite chark framför tv:n för att friska upp minnet gällande alla Hungergames filmerna då vi…

… Igår var och såg nya Hungergamesfilmen och åt en väldans massa popcorn! Men mer om det senare ikväll..Visste ni förresten att jag är en sån person som kan se en film om och om igen utan att komma ihåg filmen och slutet framförallt? Så konstigt egentligen…

Nej, nu måste jag ringa Ellinor och svara på alla mina mejl jag fått de senaste dagarna gällande de ena och det andra. Har så mycket att gå igenom med Måndagspepp och Social Media Party framförallt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna