Tog ett glas vin med Ellinor och Lovisa på Escalier innan visningen

Efter att jag igår la upp filmen Telefonkungarna här i bloggen och berättade lite om min samarbetspartner Halebops nya kampanj där vi tillsammans ska försöka trolla bort nättrollen, så gick jag på ett litet event tillsammans med Halebop och en del andra utvalda bloggare. Vi pratade först om näthat och fick se Telefonkungarna och därefter visades den nya Hungergames filmen Mockingjay part 2.

Vet inte om ni minns detta, men förra året när första delen av Mockingjay kom ut så hade ju jag inte sett en enda Hungergames film då jag trodde att det var alldeles för mycket sci-fi för min smak… Blev sedan tvingad av mina killkompisar att kolla ikapp alla filmer så att vi sedan kunde gå på premiären av den nya filmen tillsammans och blev då självklart helt fast i filmerna. Jag trodde verkligen inte att Hungergames var några filmer för mig, men jag älskade dem och har sedan dess längtat till del 2 skulle komma så det var så kul att äntligen få se den igår. Jag ska inte avslöja någonting, men det var inte den bästa filmen av triologin. Jennifer Lawrence är ju dock så duktig!

 Halebop popcornen vi fick igår

Men om vi ska gå tillbaka till Halebops kampanj mot näthat så tycker jag det var ett himla fint och bra intiativ av dom att bjuda in bloggare för att sprida detta eftersom att vi alla varit med om näthat någon gång. Jag har ju jag tack och lov inte varit med om mycket sådant trots att jag bloggar och har stora sociala medier. Men när det väl kommer en taskig kommentar så brukar jag bara försöka tänka att personen som skrivit den här kommentaren inte mår bra själv. En tanke som alltid får mig att må lite bättre trots att jag kanske blev lite ledsen, eftersom att vi alla vet att ingen som mår bra försöker trycka ner andra. Sen tror jag också att det blir lättare för mig att inte ta åt mig av elaka kommentarer eftersom att det är så himla långt ifrån min värld hur man kan skriva taskiga saker på internet till andra.

Men till er som faktiskt blir ledsna och får stå ut med mycket näthat, nu ska vi kämpa tillsammans för att få bort nättrollen ? Gå in på lovecorrect och skriv fula saker och se hur de blir fina istället.

Inlägg i samarbete med Halebop

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna