Fick en kommentar från en tjej som tyckte att det verkar som att jag alltid har så mysiga morgnar hemma så kände bara att jag var tvungen att slå ett slag för det eftersom att det stämmer. Jag går nämligen nästan alltid upp tre timmar tidigare än vad jag egentligen behöver för att hinna med att gå en promenad, duscha och äta frukost länge i soffan framför tv:n. 

Är det något jag prioriterar så är det en mysig, lång frukost och lite morgonträning. Tycker det är så viktigt att försöka starta dagen på bästa sätt eftersom att det automatiskt blir lite enklare att fortsätta hålla uppe den där härliga känslan resten av dagen då. Jag är så lyckligt lottad att jag oftast kan gå upp när jag vill då det betyder så mycket för mig att börja morgonen på ett lugnt sätt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna