Ett annat i-landsproblem jag har just nu är håret. Det förbaskade håret…. Det är nämligen så otroligt slitet och tunt just nu efter alla utomlandsresor och Extensions. Tänkte därför bara kolla med er om ni skulle vilja dela med er av era bästa hårtips, det kan vara allt ifrån vilken borste jag borde ha till vad man ska äta för att bygga upp håret.

Another first world problem is my hair since it has such split ends and are really thin after all my vacations, long hours in the sun and since I started with extensions. Therefore I just wanted to ask you guys if you’d like to share your best tips for the hair. It could be what hairbrush to use to what to eat to get your hair stronger.

Efter att jag började använda mina nya hårprodukter från Oribe för en månad sedan så känns det dock som att håret blivit både mycket friskare och starkare. Det är helt sjukt vad mycket rätt hårprodukter kan göra faktiskt. Det är verkligen ett supertips att testa denna serie.
Ett plus i kanten är att alla produkterna luktar helt fantastiskt och att de kommer i så snygga och lyxiga förpackningar med.

Since I started using my new hair products from Oribe a month ago tho it feels like my hair has gotten stronger and more healthy. Which is amazing, it’s actually crazy what the right hair products can do for your hair. So a great tip is to try those hair products out. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna