Vill verkligen bli bättre på att posta outfits men är inne i någon slags ångestladdad period när de kommer till kläder. Jag tycker inte att jag passar i något, börjar tycka att det är skittråkigt att gå i butiker och vet inte ens vad jag vill ha på mig. Skulle helst bara ha på mig träningskläder eller pyjamas jämt om jag fick. Behöver verkligen rensa och göra om min garderob helt. Men vet inte vart jag ska börja, vad jag ska spara, vad jag ska slänga MEN främst vad jag ska köpa nytt. Känner mig liksom inte snygg i någonting!

I really wanna get better at posting outfits here on my blog but right now I just feel so lost in what to wear. Doesn’t feel like anything suits me and when I go shopping I just get tired and think it is sooooo boring. If I could I’d wear work out clothes or pyjamas all day long. I really have to re-organize my closet but I just don’t know where to start, what to save, what to trow out and what new pieces to buy since I don’t feel comfortable in anything!!

IMG_8734.JPG

Det här kanske låter som det ytligaste problemet någonsin men det tär på självförtroendet kan jag lova. Får sån ångest varje gång jag ska iväg på events eller liknande när jag vet att alla andra är uppklädda från topp till tå med en riktigt vass och genomtänkt outfit och så kommer man där själv och bara känner sig obekväm i det man slängde på sig i sista sekunden. Tror det handlar mycket om min kroppsform också. Att jag liksom inte vet vilka kläder som passar den storbystade och kurvigare typen. De flesta plaggen i butiker är ju faktiskt gjorda efter en mindre byst än min… Något jag faktiskt tycker är skitjobbigt. Det är så mycket toppar och klänningar som inte passar mig då de antingen är för tajta eller helt enklelt bara ser riktigt vulgära ut på mig.

This might sound like the most smallest problem in the world right now but it actually lacks my confident. Since I get such anxiety everytime I have an event to attend to or a meeting in front of me. I think the biggest problem is that I don’t know what suits my body. I mean, it’s actually really hard finding clothes when you have bigger boobs and are a bit curvy. Don’t you recon? 

Kan någon hjälpa mig? Har någon samma problem? Vad ska man ha på sig med en större byst och kurvig kropp? Börjar på riktigt tycka att det här med vad man ska ha på sig blir ett allt större och större ångestladdat moment i vardagen.

UPDATE! Efter att jag såg någon av era kommentarer och fick några svar på snapchat angående det här inlägget så vill jag bara poängtera att jag trivs i min kropp och mina former. Det är inte det. Det handlar bara om att jag inte alls vet hur jag ska klä mig längre!

Does anyone have the same problem? Have any tips on what I can wear? This is starting to give me so much anxiety.. Just a reminder! I feel comfortable in my body, it’s not that. It’s just that I don’t know how to dress myself anymore..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna