SZGMC43Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi

Sugen på att flytta utomlands, get out of your comfort zone, växa som människa, lära känna dig själv på ett helt nytt sätt och testa på något annat än det trygga livet här i Sverige? Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att jag älskar att resa, att flytta utomlands är det bästa jag någonsin gjort och att jag redan både hunnit med att bo i Australien och i Dubai en sväng. Två stora, häftiga och roliga äventyr som jag verkligen vill att alla någon gång måste få uppleva med egna ögon.

DSC08609_Fotor

DSC06128Kameler i Dubais öknen

Det är läskigt att flytta utomlands, jag vet. Men i dagens avsnitt av Måndagspepp så försöker vi avdramatisera det hela lite. Vi pratar inte bara utefter egna erfarenheter utan har också med oss en kompis till Ellinor som heter Linda Lumikero som både bott i Berlin, New York och Stockholm. Vi jämför Stockholm med andra storstäder, pratar om charmen med att åka helt själv till ett främmande land men och också om vilka nackdelar det finns, hur man ska gå tillväga om man vill flytta utomlands, trygghet, budget osv. Ett avsnitt ni inte vill missa med andra ord.

Avsnittet heter ”Drömmen om New York” och finns som vanligt på Måndagspepps samlingssida, Itunes och Podcasterappen i mobilen. Och efter att jag lyssnade på avsnittet imorse så blev jag faktiskt lite sugen på att flytta till Berlin…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna