Ni glömmer väl inte bort att följa mig på mina andra sociala medier?

Vi kan börja med min Instagram där jag har 87 000 följare: @hannalicious

På Instagram is it all about the flöde haha. Här lägger jag endast upp fina bilder för att få till ett fint flöde haha. Är inte värst personlig på Instagram utan försöker mest lägga upp fina, härliga, inspirerande bilder som man blir glad eller inspirerad av att titta på.

Visste ni att vissa Instagrammare till och med förbereder sitt flöde på ett album i mobilen och att andra taktiskt sett lägger upp varannan bild på sig själva och varannan på något annat endast för flödet? Det ligger en del jobb och tid bakom ett fint flöde på Instagram med andra ord.

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 11.28.34

Min Twitter har 22 700 följare: @hannnalicious

Och jag vet egentligen inte varför folk följer mig på Twitter för enligt mig själv så är den sjukt ointressant haha. Skriver oftast ogenomtänkta saker, men försöker också peppa och skriva lite roliga saker. Det är lite mer åsikter på Twitter än här på bloggen och så skulle jag väl säga att det är mitt snabbaste sätt att nå ut till er på om det är något jag vill säga NU NU NU!

Senast överförda15

Sen har vi ju Snapchat där över 17 000 stycken kollar mina mystories och där jag heter: @hannafribergs

Att det nästan är 20 000 personer som är intresserade av min snapchat känns helt sjukt!! Då det enda som händer på min snapchat är att man får följa med mig genom vardagen. Ibland lägger jag upp 300 sekunders lång mystory och ibland ingenting alls. Du kan princip få se vad som helst här, allt ifrån att jag ligger osminkad i sängen och pratar om rymden till att jag är på någon fest och försöker twerka till Miley Cyrus. Man vet aldrig vad som kommer upp med andra ord.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna