Cirque Le Soir and Tantoria in London

Är det något jag älskar så är det utekvällar utöver det vanliga, ni vet en sån där kväll där man inte vill att en nattklubb ska stänga och man under kvällen verkligen varit med om en upplevelse. Ett typiskt exempel på det är Bubbles and Brunch, ni vet den här galna dagsfesten som flyttar runt lite varsom här i Sverige som jag och Ellinor varit på både i Stockholm, Visby och Göteborg hur många gånger som helst nu.

If there is something I love it’s extraordinary night outs. A typical example of that is Bubbles and Brunch, which is a day party here in Sweden. New York, Miami, London and Dubai got lots and lots of extraordinary parties as well if you compare to what we have at Swedish nightclubs…

White Party på Ocean Club, Marbella

Och efter att jag har festat på en del andra ställen än Stockholm på senaste så har jag börjat lära mig att prioritera om lite när jag ska gå ut. Det är mycket roligare att välja sina utgångar än att bara göra det för att göra det. Jag vill liksom att en utgång ska vara galen och extraordinär, jag vill inte gå till samma ställe, samma lördag och stå vid samma bord och lyssna på exakt samma musik. Då sparar jag mig hellre och går på festerna som går all in, så att jag kan göra likaså.

And since I’ve partied in quite a lot of other countries and nightclubs now than what Stockholm offers I’ve started to choose my night outs. I mean it’s so much more fun going out when it’s a crazy experience as well which is exactly what New York, London and Miami for example really offers.

Sass Café –  A Party Brunch in Dubai

Med det sagt så vill jag bara säga Östergötland, Norrköping, you’re lucky. Ett gäng killkompisar till mig kommer för första gången någonsin att göra ett exklusivt event kallat VIBE nu på fredag den 27e, på Puls i Norrköping och JAG VET att det kommer bli en kväll utöver det vanliga. De har gått all in och både jag och Ellinor kommer att vara där vilket känns jätteroligt då vi alltid pratat om att vi någon gång faktiskt skulle vilja dansa och sjunga med till gamla Britney Spears och Destiny Child låtar tillsammans med våra följare.

Jag känner mest, ni kan INTE missa detta. Så om ni också vill dit för att dansa och uppleva den här nya storsatsningen VIBE med oss kan ni köpa förköpsbiljetter på JC i Norrköping för 100kr (det innebär att ni slipper stå och köa i kylan). Annars är det bara att slänga på sig sin snyggaste outfit och gå dit på fredag så hoppas jag att vi ses i dimman <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna