1. Utsvängda kostymbyxor (här) 2. Svart set (här)

Aktivt dokument23

3. Stickad vit tröja (här)

Eftersom att det är Black Friday idag och Cyber Weekend hela helgen så tänkte jag tipsa er om mina favoriter ifrån Nelly just nu då ni får 20 % PÅ HELA SAJTEN hela helgen utom ett få exkluderande varumärken, om ni anger koden BLACK20. Hur härligt? Gå in till den stora rean HÄÄÄÄÄR!!

Jag älskar att Black Friday äntligen etablerat sig i Sverige. Alla andra gånger det varit Black Friday så har vi lyckats ändra våra IP-adresser och handlat ifrån amerikanska sidor men äntligen kan man shoppa loss i Sverige också. Happy shopping! Hoppas ni gillar mina tips <3

Senast överförda10-002

4. Snörad klänning (här) 5. Svart klänning (här) 6. Kamelfärgad tröja (här)

Senast överförda10

7. Byxdress (här) 8. Grå snörad klänning (här) 9. Burgundy poloklänning (här)

Aktivt dokument3

10. Svart stilren klänning (här)

Älskar den här klänningen, ska klicka hem den själv. Det är en sån där klänning som man kommer känna sig snygg i oavsett om man har en bra eller dålig hårdag exempelvis, och sådana klänningar behöver ju vi alla i garderoben.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna