1. Beige kappa med pälskrage (här2. Brun päls (här) 3. Svart kappa (här)

Är det något mer ställe ni ska shoppa på i helgen då det varit Black Friday och fortfarande är Cyber Weekend med Cyber Weekend deals, så är det ASOS. De har 20 % procent på exakt hela sortimentet (här) vilket är så najs. Finns b.la. saker från Missguided HÄR. Så skynda fynda! Här är mina jackfavoriter och nedan kommer lite underkläder och plagg från Missguided som jag gillar.

Senast överförda13

4. Vit jacka (här) 5. Beige/grå kappa (här) 6. Beige päls (här)

Tycker kappan i mitten är så sjukt fin!

Senast överförda11-001

Vit sett (här) Röd byxdress (här)

De har även hur söta pyjamaser och lingerie som helst på Asos. Här kommer mina favoriter, perfekt att ge bort i julklapp till sig själv, sin bästis, syster eller mamma. Underkläder, pyjamaser, nattlinnen osv är det ju faktiskt så roligt att få i present tycker jag.

Senast överförda11

Vinröd morgonrock, finns även i svart (här) Svart byxdress (här)

Morgonrocken är en perfekt julklapp till syrran…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna