Matlagning blir mycket roligare och mysigare med ett glas rött

Har haft ett samarbete med Linas Matkasse den här veckan vilket har varit superroligt. Jag har nämligen aldrig testat det förut men kommer nog bli hooked efter den här veckan eftersom det var så otroligt skönt att slippa tänka på att handla mat och komma med idéer på vad man ska laga för mat. Jag menar hur ofta fastnar man inte i affären för att man inte kommer på vad man kan laga för mat?

En annan grej som var himla skönt var att det knappt blir några rester. Fine, det kan vara skönt att äta lite rester från gårdagen ibland men oftast så är man ju sugen på något helt annat än gårdagens pasta. Jag älskar att det var så annorlunda mat i kassen jämfört vad vi brukar äta hemma också. Minns när jag bodde i Dubai exempelvis, där tror jag inte ens att vi åt en och samma rätt två gånger under mina två månader där. Vilket är helt sjukt för det gör vi verkligen i min familj.

IMG_9007.JPG

En god kycklingrätt från kassen som vi åt i torsdags

Det finns olika kassar att beställa beroende på hur många man är i familjen och vilken nivå man är på matlagningsmässigt. Jag valde därför den lättlagade kassen eftersom att jag inte är den vassaste kniven i lådan när det kommer till matlagning hehe.. Men det gick ju hur bra som helst och allt vi lagade blev såååå gott. Fick till och med en ny favoriträtt, kassler med ricotta. Husmanskost är ju himla gott alltså!

Om ni inte testat Linas Matkasse tycker jag verkligen att ni borde göra det. Matlagningen har varit så himla smidigt den här veckan. Jag har till och med lyckats fixa ett erbjudande till er där ni kan få prova en matkasse från 299kr. Gå in HÄR för att se olika alternativ som finns att beställa. Ni får dessutom en fruktkasse på köpet (värde 109kr).

OBS! Se till att koden IGHANNA står med som rabattkod/presentkort vid beställning, annars är det bara att ni skriver in den själva, men det ska det göra om ni följer länken.

Inlägg i samarbete med Linas Matkasse

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna