Det har varit så fint ute idag och trots att jag nu tydligen har feber så har jag varit igång hela dagen med att fota inför diverse luckor till julkalendern. Har även varit ute på promenad (riktigt dumt…) och nu ligger jag med huvudvärk i soffan och har ont i hela kroppen. Har förresten fått hem fyra stycken galaklänningar inför Social Media Gala som går av stapeln på lördag så vore superroligt om ni ville gå in på min snapchat och hjälpa mig med vilken klänning jag ska ha på mig. Heter @hannafribergs på snapchat!

Alla ni som frågat, klänningarna kommer ifrån bellum.se. Och det är även därifrån min balklänning, som jag hade för två år sedan, kommer ifrån. De har så mycket fina klänningar för alla olika tillfällen. Älskar deras hemsida.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna