tumblr_nut4c2Eq8D1r1yxowo1_1280

Documents3

Documents

Hej på er mina fina läsare!

I brist på bloggmaterial eftersom att jag ligger hemma med 39,5 graders feber så får det bli ett litet collage på Gigi Hadid och Kendall Jenner. Jag gillar verkligen dem tillsammans och tycker båda är så himla fashionabla och snygga. Det är helt sjukt att de är ett år yngre än mig, alltså bara 20 år gamla.

Nu tänkte jag se ett avsnitt av Gossip Girl (ska ju till New York igen snart) sen väntar ett Skypemöte och efter ska jag tvinga i mig mer vatten och försöka sova. Jätteroligt att så många är med och tävlar i första luckan förresten. Ni är ju grymma på att rimma. Hoppas de inte är allt för krångligt att kommentera heller, det är bara att fylla i att vi vill kommentera som en gäst om ni inte orkar göra ett konto hos Disqus.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna