Från och med idag och ända fram till 24e December så kommer jag ha en julkalender här i bloggen där ni varje dag kommer att kunna vara med och delta om att vinna olika priser. Det är allt ifrån sprayats och spabehandlingar till egen designade Nike skor och presentkort på webbshoppar. Det är viktigt att ni går in här varje dag för att se vad som gömmer sig bakom varje lucka eftersom att tävlingen endast håller på i 24 timmarså att ni inte missar något.

I första luckan gömmer sig en valfri frisörbehandling hos Bangerhead. Ni kan med andra ord välja allt ifrån att färga och göra slingor till att sätta i löshår, valet är ert. För att vara med och tävla måste du kommentera det här inlägget med ett kort litet rim som handlar om hår eller frisörer. Vore toppen om namnet Bangerhead även kom in i rimmet. Men det är helt upp till er.

Lycka till och glöm inte att fylla i mejladressen så presenterar jag vinnaren imorgon.

Grattis Lina! Ditt rim var superbra.

Det är inte lätt att känna sig snygg från topp till tå, därför jag hoppas att jag bangerheads hjälp kan få. Mitt hår sig en omgång av magi behöver och det är något jag hade önskat mig om jag hittat en 4-klöver. Hår likt en ängel är något jag vill ha, men det är inte något man bara kan ta. Mycket kärlek är något man ett vackert svall måste ge, eller så måste man önska det från en god fe. Jag hoppas att en frisör från Bangerhead kan hjälpa mig med min kalufs så att håret på mitt huvud inte ser ut som ett enda rufs. Mitt rim börjar här få slut på ord och jag hoppas att jag blir den lycklige vinnaren på vår jord. Att det är jag som får håret fixat av proffs så att jag aldrig mer behöver sätta upp håret i en toffs.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna