I min och Ellinors podcast Måndagspepp släppte vi igår ett avsnitt som heter “Misstagen du inte vill ångra” där jag listar de vanligaste sakerna människor ångrar på dödsbädden. Ett tänkvärt avsnitt om ett ämne som ligger både mig och Ellinor starkt om hjärtat eftersom att en av våra största rädslor är att ligga där på dödsbädden och ångra någonting vi inte gjorde. Vi snackar dåliga förhållanden, att man inte reste mer, jobbade för mycket, brydde sig för mycket om vad andra tyckte och tänkte om en, att man inte vågade göra något man ville och berättar vad vi tror att vi kommer ångra.

Som vanligt så hittar ni vår podcast Måndagspepp på både Itunes och Podcasterappen om ni söker på Måndagspepp. Ni hittar den även här på vår lilla samlingssida.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna