I dagens lucka har du chansen att vinna två biljetter till Social Media Party, som är nu på lördag för dig och en vän. Social Media Party är ett stort event för er bloggläsare där ni har chansen att hänga med och inspireras av några av Sveriges största sociala medieprofiler. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en motivering till varför just du och din kompis ska vinna dom här biljetterna.

OBS! Glöm inte att fylla i din mejladress och rösta på mig som årets snapchattare här

Det var så svårt att välja ut vinnare till den här tävlingen men GRATTIS Emma Bergström!

Jag och min bästa kompis Fanny beundrar och ser upp till dig så mycket. Vi båda har gått utbildning media på gymnasiet och är helt klart nördiga i allt som har med sociala medier att göra. Det skulle vara så himla roligt att få se dig ta hem pristet (för det kommer du självklart att göra!). Om två månader åker jag på ett nytt äventyr som au pair i staterna och min kompis på en utbildning. Vi kommer vara ifrån varandra under en väldigt lång period, tro mig det är ovanligt för oss som annars är plåster på varandra. Men jag fick en sådan sjuk inspiration från dig och valde att ta detta beslut, så TACK 🙂 hur som helst hoppas jag på att få spendera denna dag med henne, dig och alla andra inspererande människor. Hoppas på en magisk dag i medievärlden 🙂 Kram

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna