GISSA VART JAG SKA FIRA NYÅR I ÅR!!!!!

LONDON ?

20141229-1

Det ska bli så himla roligt så jag spricker och det är jag och Ellinor som kommer åka ner och ska fira tillsammans på Libertine, en av våra favoritklubbar, tillsammans med några vänner. Häng på??

Firade nyår hemma förra året tillsammans med en massa kompisar nere i Norrköping och hade det hur roligt som helst med uppstyrd middag, lekar, fyrverkerier och så vidare. Men de två åren innan det så har jag faktiskt firat i Australien.

IMG_1633Var vid hamnen hela dagen så att vi fick bra platser..

Första året jag firade nyårsafton i Australien så firade jag vid Sydney Harbour för att se de omtalade fyrverkerierna och det var verkligen helt magiskt. Ni kan ju tänka er själva hur det var att sitta på ett par klippor precis vid vattnet, iklädd en mysig tröja, med en av sina bästa vänner och vid tolvslaget bara uppslukas av en helt magisk show av fyrverkerier.

MY AUSSIE LIFE1Många Australiensare är inte så mycket för att klä upp sig… trots att det är nyårsafton..

Den andra gången så firade jag bara med ett gäng kompisar vilket inte blev ett lika lyckat nyår eftersom att kvällen slutade i drama och jag och Maddy åkte hem till henne för att se Victoria’s Secret Fashion Show och äta glass varav jag däckade i hennes soffa innan tolvslaget och var omöjlig att väcka haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna