Darlings, I’ve got a special gift for you today!!! Ni har nämligen chansen att vinna fyra VIP-biljetter för dig och tre vänner till nyårsfesten jag och Ellinor ska gå till på klubben Libertine. Hur roligt? Det som ingår är inträde och 4 Dom Perignon Luminos flaskor och ni kommer festa tillsammans med The Libertine Swedish Crew och mig och Ellinor vid vårt bord.

Denna tävlingen är lite speciell då den kommer sträcka sig ända till den 15e december så ni vet. Och den är sponsrad av The Libertine Swedish Crew och Chinawhite.

För att vara med och delta måste ni gå in på Instagram…

1. Börja följa mig @hannalicious, @arichaomar, @carlosherncast och @wearelibertine

2. Gå in på min Instagram och kommentera bilden om tävlingen genom att tagga vännerna du vill ta med dig till Libertine på nyårsafton!!!

Lycka till <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna