God morgon!

Har knappt bloggat på hela helgen men har haft det rätt stressigt och inte heller mått så himla bra. Det var ju bla både Social Media Party och Social Media Gala igår och jag ska berätta mer om det senare idag. Men på tal om galan däremot så vann jag tyvärr inte priset som Årets Snapchattare utan det gjorde Andrea. Men det är hon värd och jag vill bara säga att jag otroligt tacksam för alla ni som har röstat ändå, ni är bäst! Det är ju en ära i sig att ens vara nominerad. Vi får hoppas på nästa år!!

Nu ska jag slå in lite julklappar och bara ta det lugnt. Det är ju andra advent och allt också, vilket känns himla mysigt. Tänkte fixa lite pepparkakor och glögg ikväll till familjen och åka och köpa färska blommor i någon julig-kombination hehe. Ska även klä granen tror jag, wiiiii!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna