DSC02081_Fotor

I dagens lucka av julkalendern har ni chansen att vinna en valfri klocka från , som är ett nytt exklusivt klockmärke med läderband och sjukt snygg carrara marmor i urtavlan. Marmorn i urtavlan är liksom deras signum, vilket ser sjukt fräscht ut. Jag älskar min klocka och funderar faktiskt på att köpa en till mamma i julklapp med då hon verkligen gillar marmor.

Har även en riktigt vass rabattkod till er hos Abbott & Mosley. Ange bara HANNALICIOUS15 och så får ni 15 % rabatt på hela ert köp. Nice va? För att sedan vara med och delta i tävlingen om att vinna en valfri klocka så behöver ni bara kommentera inlägget med erat värsta tidsminne, glöm inte heller att fylla i mejladressen (bara jag som ser) så att jag kan komma i kontakt med vinnaren som presenteras imorgon.

I samarbete med

God Jul Nathalie! Det här var så rolig läsning haha…

Mitt värsta tidsminne, riktigt roligt..såhär i efterhand. Jag och 2 kompisar var på kryssning och hade bokat in en härlig Aroma-massage dagen efter klockan 9 på morgonen. Min ena vän ställde klockan innan vi la oss. Dagen efter så märker vi att vi försovit oss och bokstavligt talat springer de trapporna som leder till spa´t och rycker i dörrarna då vi kommit fram. Då vi inte lyckas få upp dem så väljer vi yra i huvudet som vi var att banka på dörrarna tills tillslut en försynt personal kommer och öppnar. Varpå vi utbrister att vi ska på behandling nu. Det var bara det att klockan var 8 på morgonen och spa´t hade inte öppnat än. Våra telefoner hade inte ställt om sig automatiskt och vi fick svettiga och utskämda gå tillbaks till hytten och somna om…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna