IMG_9382.JPG

Glömde min kamera hemma igår men som tur var så var ju Herman på galan och fotade det mesta. Vi börjar med min look, gjorde smink och hår själv dels eftersom att jag inte hade tid att fixa det hos någon men också för att det faktiskt brukar bli bäst när jag gör det själv.

Sen valde jag efter mycket om och men slutligtvis att ha på mig den beiga klänningen med ett hejdundrande släp som jag fick låna härifrån.

Tre snygga tjejer från Nouw

Varav Alice Stenlöf i superfin klänning i mitten.

Supersnygga Linnea (som precis startat blogg) och Bianca, två av mina fantastiskt härliga bordsdamer jag hade under hela kvällen. Satt även med Jennifer från O-podden, himla trevlig tjej. Är så avundsjuk på henne som bor halva året i Florida och halva året här. Drömmen, right?

  

Galan hölls i en jättefin, mysig och intim lokal vid Skeppsbron. Det var så himla bra uppstyrt och otroligt fin och genomtänkt gala. De flesta av Svergies största bloggerskor och bloggare var där så det var jätteroligt att få vara en del av den här kvällen.

Ännu roligare att jag faktiskt var nominerad till Årets Snapchattare men tråkigt att jag inte vann… Ville så himla gärna göra det ju… Men Andrea vann ju faktiskt och det är jag så glad för hennes skull för.

Det bjöds på tre rätters middag signerad Christian Hellberg.

Här ovan är förrätten.

 
Sen bjöds det på hotshots!!!

(Ellinor tog flera stycken…) haha

Fina Michaela och Margaux, värdarna för kvällen!

Kenza när hon kammade hem årets bloggare!

Röstade dock på Bianca.

IMG_9384.JPG

Att världens sötaste Penny vann ”Årets Instagrammare” var helt rätt däremot.

Jag älskar Penny!!!

Benjamin Ingrosso kom även och spelade några av hans nya låtar. Han var sjukt duktig live och tycker det är sjukt imponerande att han skrivit dem alla helt själv. Tackade för mig och åkte sedan hem rätt tidigt då jag inte mådde så bra och gärna ville komma hem till Västerås redan igårkväll. Men hade trots humöret och hälsan en sån sjukt trevlig och mysig kväll!

Tack Michaela och Margaux för en jättebra gala <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna