Jag och mina tjejkompisar Beatrice och Carro på Bråvalla Festivalen förra året

Hej mina godingar!

Bakom dagens lucka gömmer sig två stycken VIP tickets till en ny festival som kommer till Sverige i sommar. Den heter Weekend Festival (se video här) och den har tidigare gått av stapeln i både Finland och Estland men äntligen är det Sveriges tur att hålla i den. Hur roligt? Det är en EDM Festival, lite som Ultra i Miami och DJ:s som spelat tidigare är b.la. hör och häpna Avicii, Martin Garrix, David Guetta, Kygo, Armin Van Buren m.m. Ingen artist är presenterad för i år ännu men av tidigare år så är ju förväntningarna rätt höga om vi säger så!!! Festivalen kommer hållas i Stockholm mellan 5-7e Aug.

I och med detta har jag i Samarbete med Weekend Festival fått två VIP biljetter till mig själv och två VIP biljetter att tävla ut till er. Så berätta vem ni skulle vilja ta med er på festivalen och varför så väljer jag en lycklig vinnare imorgon. Lycka till!!!

Grattis och God Jul till Zandra Eriksson!!

Om jag fick äran att vinna skulle jag ta med min ganska så nyfunna vän Teodora! Vi träffades i somras via ett jobb på en festival och jag kommer aldrig kunna tacka festivalen eller henne för vad hon givit mig tillräckligt! Vi har för tillfället börjat planera sommaren som kommer och vill bocka av så mycket festivaler och resor som möjligt! Just därför skulle det vara så så kul att få överraska henne med VIP-pass till denna festival! Hon skulle bli så glad och vår sommar skulle bli den bästa någonsin!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna