Ni får inte missa dagens avsnitt av Måndagspepp. Jag berättar nämligen om det roligaste någonsin som hände mig häromdagen när jag skulle ta tag i dejtingläxan jag fick av Dasha i avsnittet som vi hade med henne för några veckor sedan. Ni vill inte missa det haha…

Vi pratar också om ekonomi, pengar och sparande. Vem av oss sparar och vem av oss slösar? Ni kan säkert redan lista ut hehe… Men hur ser vi egentligen på pengar? Vad sparar vi till? Vad lägger vi mest pengar på och hur kommer det sig att vi är så olika på det ekonomiska planet? In och lyssna på avsnittet så får ni höra mer.

Avsnittet hittar ni här precis som vanligt, och även på Itunes och Podcasterappen genom att enkelt söka på “Måndagspepp”. Glöm inte ge oss 5 stjärnor också, det skulle göra oss himla himla glada.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna