IMG_9403.JPG

Har helt glömt visa er bilder ifrån Social Media Partyt som var i lördags. Inte för att jag tog några själv då jag glömde kameran men har hittat några hos Lisa Höök, Yayas och Alice Stenlöf som summerar dagen rätt bra och som jag tänkte visa er.

Det var ju allt ifrån livepodd med Isabella Lövengrip och Pingis Hadenius till karriärstips, boksigneringar, make up artister, förläsning av Daniel Paris och yoga under dagen. Och det var sjukt att få träffa så himla många läsare och poddlyssnare.

IMG_9401.JPG

Josefin och Margaux…

Och lite healthy snacks!

IMG_9398-0.png


Ellinor och jag körde ju även som sagt en liten “live-underhållning” som blev jättelyckad och verkligen uppskattades av såååå många. Vilket känns så himla roligt eftersom vi gick lite mot strömmen då vi kände att det var lite tråkigt att livepodda precis som alla andra.

Vi körde bla “Who’s Most Likely” och blev intervjuade av Robin, våran podd-manager där vi fick svara både på det ena och det andra. Spelade även upp en bit av podden och inspirerade publiken med Attraktionslagen. Himla skojigt var det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna