Sprang runt lite på Erikslund Shoppingcenter idag med mamma för att köpa lite julpynt och kläder inför New York. Och det hela slutade med att jag fick med mig lite basplagg hem som jag är så himla nöjd med. Det blev två par svarta byxor, en stickad polotröja och en svart kappa. Kan visa er imorgon.

Vilket fall så håller jag ju på och bygger om hela garderoben inför 2016. Himla passande att jag åker till New York i helgen med andra ord där det finns shopping så det räcker och blir över. Jag är så sjukt taggad. Kommer troligtvis spara shoppingen till slutet av resan dock när jag har två dagar helt själv. Tycker det är så mycket härligare att shoppa själv nämligen.

outfit inspiration1

Älskar dessa fyra simpla outfitsen och kommer nog packa med mig något vitt set som jag kan köra på i New York tillsammans med min brun/beiga kappa från La Redoute. Stort tips att kika in där faktiskt om ni är ute efter snygga kappor, de har faktiskt en hel del.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna