(Bilden längst ner till höger är från behandlingen)

Eftersom att jag var lite sen med att lägga upp lucka 9 (ber om ursäkt för det) så har ni chansen att vinna detta ända fram tills fredag. Bakom dagens lucka gömmer sig nämligen en fantastisk 24k guld mask behandling och peeling på salong Beauty Box i Stockholm, Bromma. Perfekt att unna sig själv eller ge bort till mamma eller mormor i julklapp. Läs mer om behandlingen du vinner här!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att gilla Beauty Box på Facebook (här) och sedan kommentera mitt blogginlägg med kort julrim kring Beauty Box och guld mask behandlingen. Tävlingen avslutas på fredag!

God Jul Isabelle! Hoppas mamma blir glad ?

Att veta vad mamma vill ha i julklapp är aldrig lätt
Men när jag såg Beauty Boxs behandling kändes allt genast rätt
Hon ett stressigt liv lever och kan behöva slappna av
Därför vill jag ge henne en dag utan måsten och krav
Min mamma förtjänar ett liv i lyx och flärd
Så en guldbehandling är det minsta hon är värd

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna