IMG_9450.JPG

God morgon mina fina!

Bakom dagens lucka i min lilla julkalender gömmer sig en maxad julklapp ifrån världens bästa Bangerhead. Ni har alltså chansen att vinna 2000kr att handla för på Bangerhead idag. De har alla skönhetsprodukter du kan tänka dig (jag köper princip allt skönhetsmässigt därifrån). Den här vinsten är med andra ord perfekt att använda för att köpa både julklappar till sig själv eller till någon man tycker om ? Finns allt ifrån smink från Anastasia till doftljus från Voluspa.

IMG_9451.JPG

IMG_9452.JPG

För att vara med och tävla behöver du bara kommentera inlägget nedan med ditt bästa skönhetstips, det kan vara allt ifrån en foundation som förändrat ditt liv till att du väljer att gå osminkad två dagar i veckan. Jag väljer ut vinnare imorgon innan klockan 17 när jag åker till New York.

God Jul Olivia Renholm!

Tycker ditt skönhetstips var så himla bra ?

Mitt absolut bästa skönhetstips är att lära sig att uppskatta sigsjälv för den man är mer. Oavett vilka skönhetstips eller hacks eller rutiner man använder sig utan ska alla ha i åtanke att man alltid är lika vacker utan dem. De allra flesta tjejers självförtroende ligger tyvärr på eller väldigt nära botten och det kan bero på många olika saker. Tjejer har en tendens att använda alla skönhetsprodukter som finns för att de vill känna sig vackra, det tycker jag är fel! Alla är så enormt vackra och underbara men det är svårt att erkänna. ”You should go and love yourself” som Justin säger, det är det bästa skönhetstipset!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna