Hej på er mina små tomtenissar!

I onsdags så styrde Glossybox och Dasha och Maxinne’s Helium Studios en himla mysig jullunch på Villa Godthem ute på Djurgården. Det var supertrevligt och jättebra uppstyrt så måste visa er lite bilder som Mira Berglind (weare365) tog från lunchen.

3

66

25

Hela idéen med jullunchen var att den skulle vara i positiv anda. Vi fick därför en varsin lyckokaka där det stod ett personligt meddelande till var och en. På min stod det ”Vi tycker om dig för att du inspirerar andra att ge sig ut i världen”. Blev så glad!

57

DSC02289

Sen så skrev vi Secret Santa brev till en person vi blev tilldelad att skriva till och då fick jag detta superfina meddelandet från någon. Vet fortfarande inte från vem det var faktiskt <3

Vi måste börja ge varandra komplimanger oftare, det kan faktiskt göra någons dag!

8

Vi också en varsin Glossybox, en flaska champagne och ett presentkort på SPA.

Ett riktigt härligt event med andra ord, älskar uppstyrda event. Därför jag alltid prioriterar Dasha och Maxinnes tillställningar, eftersom att jag vet att de alltid är bra!!!

30

Fanns även kameror som skrev ut bilderna direkt efter att man tog dem.

DSC02291

Här är en bild på mig, Daniel och Petra!

15

52

Lyckades tyvärr inte hamna på en enda bild, men ni kan skymta mig lite till vänster om Petra med den megasöta bebisen på den här bilden.

Önskar verkligen att jag också tyckte det var kul att leka med bebisar, men avstår ju helst… Är typ rädd för bebisar och mindre barn. Vet liksom inte hur jag ska hantera dem eller vad jag ska göra med dem haha. Kan vara svårt att tro att jag faktiskt varit Nanny i Dubai ibland… Jag vet…

65

59

Årets första julbord avklarat dårå!

Tack Glossybox och Helium Studios ?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna