2016

DSC02319

Hallå från New York!

Eftersom att jag är här tillsammans med Deo Doc passar det ju perfekt att jag tävlar ut lite Deo Doc produkter i dagens lucka i julkalendern. För er som inte har koll på vad Deo Doc är för något så är det tvål, wipes och deo för underlivet, som kommer i himla lyxiga förpackningar. Nice va? Deo Doc är verkligen en produkt vi alla borde ha i badrumsskåpet, då vi precis som under armarna också har svettkörtlar i underlivet.

Jag lottar därför ut 2 stycken kit till er tjejer och 2 stycken kit till er killar (ja, det finns även för killar såklart) Alltså hela 4 vinnare i dagens tävlingen!!! För att vara med och tävla behöver du bara kommentera vilket av kiten du skulle vilja vinna och varför. Kanske behöver killen det här i julklapp?

God jul till:

My Thulin och Evelina Anderssons pojkvänner

& till Emma Forsby och Sofia Fransson

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna