Hej på er!

Satte på mig träningsskorna, gjorde en lista med mina favoritlåtar på mobilen och tog en liten promenad i Central Park. Så himla härligt var det!!! Älskar att promenera och framförallt här i New York när det finns så många människor och saker att kika på. Kände mig som en riktig New York bo och bara gick och log.

Helt fantastiskt väder är det här också. Igår behövde man inte ens ha en jacka på sig. Allt har bara varit så himla härligt. Har haft tre helt magiska dagar och tjejgänget jag är här med är så himla goa och fina. Vi har haft så kul. Så tråkigt att de ska åka hem nu, så ska vinka av dem alldeles straxt och sen bege mig till mitt nästa hotell som jag ska bo på de resterande två nätterna jag har kvar här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna