Idag mina damer och herrar så snackar jag och Ellinor om sex i hela 40 minuter i vår podcast Måndagspepp. Vi snackar om DONT’S killar gör under sex, tjatsex, preventivmedel, one night stands och mycket mycket mer. Så ni vill inte missa detta!!!!

Det var ett sjukt roligt avsnitt att spela in men jäklar vad svårt det är att dra gränsen till privat när det kommer till det här ämnet. Jag tror faktiskt inte vi drog någon gräns utan det här blev ett riktigt tjejsnack som vi bjuder in till. Robin, som klipper våran podd berättade att han blev väldigt generad när han lyssnade igenom det haha. Så himla roligt!

Ja, ni får helt enkelt see for yourself. Berätta himla gärna vad ni tycker om just detta och om ni vill ha mer sådana här liknande avsnitt. Ni hittar avsnittet på Itunes, Podcasterappen och HÄR precis som vanligt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna