Snart jul hörrni, hur mysigt?

I dagens lucka av julkalendern så tävlar jag ut en tre månaders lång premium prenumeration av Spotify Premium. För att vara med och tävla måste ni gå in här, för att se hur ditt musikår sett ut. Då tävlingen går ut på att du ska reda på hur många minuter du har lyssnat på musik det här året. Kommentera inlägget med hur länge du lyssnat på musik och varför du vill vinna så har du chansen att kamma hem en Spotify premium-prenumeration.

Viktigt att säga är att även ni som redan har Spotify premium kan tävla, vinner du pausas nämligen betalningen för prenumerationen i 3 månader istället! En annan sak, kommer välja vinnare till de senaste tävlingarna här i julkalendern så fort jag kommer hem från New York. Jag har helt enkelt inte haft tid att göra det medans jag har varit här borta.

God Jul Jacqueline Asplund <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna