DSC02544-001

Vet att jag knappt lagt upp några bilder alls men lovar att visa er allt så fort jag kommer hem. Har nämligen försökt njuta av att vara här de här få dagarna. Känns så himla trist att jag ska åka till flygplatsen snart. Vill verkligen stanna längre. Har inte haft så roligt de här dagarna jag har varit själv däremot, bara vissa stunder. Men att lägga sig själv på ett hotellrum har faktiskt känts himla ensamt. Kanske var det för att jag blivit sjuk och låg och mådde dåligt igår i och för sig, men ändå.

Gick upp tidigt imorse för att knäppa lite bilder till bloggen på lite av julskyltningen här i New York medans det inte var så mycket folk ute. Och visst är den magisk? Speciellt på 5th Avenue bland alla de finare butikerna. Här ovan ser ni Saks och på den byggnaden har de även en superfin ljusshow varje dag som man kan gå och kika på. Jag hann inte sen den tyvärr, men det får bli nästa gång.

DSC02552

DSC02561

På och precis intill 5th Avenue ligger som sagt mestadels de dyrare butikerna så som Tiffany’s, Louis Vuitton, Versace, Rolex, Chanel, Bottega Veneta, Ralph Lauren osv.

DSC02563

Tiffany’s

Alla tjejers dröm att få en härlig förlovningsring därifrån va?

DSC02553

Gick även förbi Rockefeller Center (det ligger på 5th avenue) och blev imponerad över att flera stycken redan var ute och åkte skridskor klockan halv 8 på morgonen där. Det brukar vara packat annars nämligen!

Himla mysigt såg det ut..

DSC02556

En till bild från Rockefeller Center,

Ser ni Saks, där de har ljusshowen, precis rakt fram där med?

DSC02565

Avslutar med en bild från Bergdorf & Goodmans skyltfönster.

Riktigt härliga och färgglada.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna