IMG_8720

Var så himla roligt för på schemat som Helium Studios (Dashas och Maxinnes eventbyrå) och Deodoc gjort under vår lilla vistelse i New York så stod det att vi skulle ut och springa i Central Park i måndags och sedan gå och äta en hälsolunch på något hippt inne pinne ställe.

Och av bilderna att döma ser det ju ut som att vi är rätt pigga och fräscha och taggade på en löparrunda i världens kanske mysigaste park…

Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss…

IMG_8755

IMG_8721

Eftersom att vi var ute kvällen innan så var det med nöd och näppe som vi alla klarade att gå upp klockan nio på morgonen, ta på sig träningskläder, gå ner till Central Park och ta några bilder där det ser ut som att vi springer..

Och efter vår lilla ”photoshoot” så köpte vi med oss pizza tillbaka till hotellrummet.. varpå typ alla utom jag sov resten av dagen. Jag har ju svårt att ta en nap eller sova på dagen..

IMG_8762

IMG_8722

Syftet med träningspasset vi skulle haft var i vilket fall att vi skulle testa Deo Doc på ett annat sätt då deras produkter även kan användas som en deo under armarna efter att man har tränat exempelvis.

Deo Doc är ju framtaget för underlivet främst men det är ju super att man även kan använda dem under armarna också ifall man skulle ha råkat glömma sin vanliga deo.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna