En liten lägesrapport på hur jag mår…

Igår när jag kom hem så var jag helt utmattad trots att jag sov hela flygresan från New York till Stockholm. Visst att det är mysigt eller framförallt skönt att vara hemma igen. Men jag trivs inte i Västerås, jag trivs inte i min vardag här och jag känner hela tiden ett sug efter att åka bort och vara någon annanstans.

Men samtidigt som jag vill iväg så blir jag stressad och får lite ångest över tanken på att leva i en resväska och att behöva packa och planera och veta att jag har svårt att slappna av när jag åker bort för att jag känner mig så ivrig med att hinna med så mycket som möjligt. Vilket resulterar i att jag inte alls lyssnar på kroppen utan bara maxar och kör på och sedan blir sjuk eftersom att kroppen givetvis säger ifrån.

IMG_9963.JPGNågot som alltid får mig att må bra, är min hund hilton, han blir jag så lugn av <3

Jag har självklart blivit sjuk igen.. Precis som jag alltid blir när jag åker iväg någonstans. Och det sjuka med det här är att det inte spelar ingen roll om det handlar om en helg eller tre veckor jag är iväg. Alltid när jag kommer hem, landar och vaknar dagen efter så är jag där igen.

Vad ska jag göra? Vad ska jag ändra på? Hur ska jag få någon ordning på det här? Är det för att jag hela tiden måste vara uppkopplad och jobba som det blir så här? Att jag liksom aldrig riktigt kan ta ledigt? Att jag hela tiden kör på i högsta växeln och stressar runt? För samtidigt som jag är medveten om att jag gör det väldigt ofta så tycker jag också att det känns som att jag bara kan gå runt här hemma flera dagar i sträck och inte få någonting gjort alls? Blir så frustrerad och trött för jag förstår inte vad jag gör för fel?

Borde smsa Johannes, ni vet mentalcoachen vi hade med i ett avsnitt av Måndagspepp för några veckor sedan och sätta mig ner med honom och försöka hitta problemet till dom här känslorna..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna