_MG_1857

Då tänkte jag äntligen berätta lite mer detaljerat om mina fem dagar i New York tillsammans med Deo Doc och världens härligaste tjejer Dasha, Maxinne, Petra, Linn och Margaux. Jag kommer göra ett inlägg dag för dag. Hoppas det känns ok för er!

Det hela började väldigt lyxigt då vi möttes av en limousin utanför flygplatsen som tog oss in till Manhattan, närmare bestämt Midtown där vårt boende Renwick Hotell låg. Det låg precis vid Grand Central men det kändes inte alls så hetsigt runt omkring som det lätt kan vara i Midtown.

DSC02532-001Eftermiddagssolen i New York är magisk..

Första kvällen gick vi alla och la oss ganska direkt efter att vi kom fram. Vi var alla väldigt trötta och bestämde oss för att gå upp tidigt dagen efter istället så att vi skulle orka med en heldag med shopping.

IMG_0001.JPG

Jag och Dasha startade dagen med en härlig promenad bort till Central Park.

Delade rum med henne, världens härligaste ”Mamma Dasha” som jag numera kallar henne. (Hon är ju några år äldre än mig, eller ja alla tjejerna var ju äldre än mig) så kände mig lite liten och ung ibland när konversationerna började handla om typ barn och förlovningar haha…

IMG_7999

IMG_7995

Sedan blev det frukost på ett ställe alldeles intill precis vid Grand Central.

Inget speciellt alls så det gör nog inget att jag helt glömt namnet på stället.

_MG_2021

Efter det gick vi alla bort till Chanels flagshipbutik precis vid 5th Avenue då både jag och Dasha var lite sugna på en väska. Men den modellen jag var sugen på fanns inte och efter att vi sprungit runt i flera timmar till alla butiker som sålde Chanelväskor så gav jag upp.

Två av tjejerna unnade sig en varsin riktigt fin väska däremot, så ni kan ju gissa om jag är avundsjuk.

_MG_2046

En annan väldigt rolig grej var att det sprang runt tomtar överallt på stan första dagen. Det var tydligen något som kallas Santa Run i New York just den dagen. Vilket innebar att hur många som helst klär ut sig och sedan går till olika barer/ rooftops och festar.

Nästa år ska jag också vara med, såg så roligt ut. Har aldrig sett så många tomtar på ett och samma ställe. Vissa barer var helt fullproppade med folk i röda kläder. Happy Holidays ropade alla också!

IMG_9671.JPG

IMG_9987.JPG

Efter Chanel-jakten tog vi en taxi bort till Soho där vi mötte upp resten av tjejerna för lunch/ brunch på The Dutch. Alla visade upp sina härliga köp och så drack vi bubbel och åt god mat. Sen sprang vi runt i lite vintage butiker och på Forever 21 för att hitta något att ha på sig inför kvällen.

IMG_9995.JPG

IMG_9996.JPG

Åt middag på The Wayfarer. De hade supergod sushi, verkligen SUPERGOD men drinkarna var verkligen inte något jag rekommenderar. Usch, min smakade gurkvatten bokstavligt talat.

IMG_9998.JPG

IMG_9982-0.jpg

Avslutade sedan kvällen på klubben TAO Downtown precis bredvid restaurangen TAO, då vi hade bord där. Det var mer av ett förfest ställe men hade superroligt där förutom att en tjej slängde en drink över mig och en kille? Ja, det är fortfarande mycket oklart varför det hände men han såg till att hon blev portad från stället haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna