Innan jag lägger upp resten av bilderna ifrån New York så tänkte jag bara berätta lite snabbt om varför vi var där tillsammans med Deo Doc. Syftet med resan var nämligen att vi skulle lära oss mer om Deo Doc som företag och produkterna de två systrarna som startade Deo Doc har tagit fram.

Kan alltså med handen på hjärtat säga att jag numera känner mig som lite utav en expert på underliv och intimprodukter haha. Så har ni några frågor kring intimtvålar och liknande, hit me up i kommentarsfältet så ska jag försöka svara på dem, och om inte jag kan svaren så kan jag be Deo Doc själva hjälpa er.

DSC02630_Fotor

Deo Doc är för er som inte hängt med i svängarna alltså intimprodukter och finns som deo spray, wipes och tvål. Vet att det kanske låter lite konstigt att ha en deo spray för underlivet men när man tänker på det så är det ju hur smart som helst. Mycket enklare att ha med sig en deo spray än en tvål när man är på resande fot exempelvis.

Det finns två saker jag älskar speciellt med Deo Doc och det är:

1. Att förpackningarna känns lyxiga och är fina att ha i badrummet och i duschen tillskillnad mot hur alla andra intimtvålar som finns på marknaden faktiskt ser ut. Äntligen en produkt för intimområdet som man slipper skämmas lite över för att ha i badrumsskåpet. 

2. Att produkterna är till för alla, även för oss utan problem. Så precis som vanlig deo kan man använda deo doc just för att man vill känna sig fräsch och lukta gott där nere.

För er som inte vann Deo Doc produkter i min julkalender tänkte jag bara berätta att de finns och köpa online här samt i butik hos Kronans Apotek, Lloyds Apotek och Apoteksgruppen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna