DSC02602

Hej på er!

Eftersom att jag spenderade hela sista dagen i New York springandes i butiker för att hitta de perfekta julklapparna till min familj så var jag rikstaggad på att slå in dem igår när jag kom hem. Men när jetleggen slog in och jag nästan somnade mitt uppe i ett paket så kände jag att det var dags att lägga mig.

Har sedan fortsatt hela morgonen med inslagningen och här ser ni mina paket. Visst blev det fina? Är himla imponerad av mig själv, jag är nämligen sämst på att slå in paket. Men mamma lärde mig sina bästa tips och trix igår så det gick riktigt bra faktiskt.

DSC02618

Älskar att sätta sidenband på paketen, det ser så mycket lyxigare ut då.

Guldpapprena vi har är förövrigt de finaste jag vet, kommer från IKEA och fyndade dem förra året på REAN för 5kr styck. Ärligt talat, 5kr! Bra tips till mellandagsrean är ju faktiskt att köpa julsaker till nästa år som presentpapper och fina sidensnören.

DSC02595

DSC02622

Nu ska jag forstätta att slå in det sista och sen har jag massa material från New York att sätta ihop, har också en mejlkorg som håller på och svämma över och så ska jag utse vinnare till de senaste luckorna i julkalendern.

Har ni köpt alla julklappar förresten? Om inte så har jag ett tips på den finaste julklappen man faktiskt kan ge någon, vilket är något från gåvoshopen hos UNICEF, där det exempelvis finns flyktingpaket, vinterkläder, vaccin, cyklar, skolpaket m.m. Jag själv tänker faktiskt ge bort något därifrån och jag lovar er att era föräldrar framförallt, också skulle bli otroligt glada för en gåva hos UNICEF.

Gå in här för att komma till Gåvoshopen

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna