DSC02427

IMG_9994.JPG

Avslutade första kvällen i New York rätt tidigt så dag 2 var vi ändå hyfsat pigga och fräscha. Började morgonen med att gå ner till frukosten för att hämta upp frukost på sängen till Maxinne då hon fyllde år. Sjöng gjorde vi också såklart.

Sen så vi bestämde oss för att hoppa på en sightseeing buss för att få se lite mer av staden. Det kostade ca. 500kr per person och tyvärr så lyssnade jag inte ens på vad guiden på bussen sa. Förutom när han berättade om intressanta saker som vart supermodeller hade lyxvåningar. Då spetsade jag öronen rejält haha!

IMG_8431

DSC02454

_MG_2121

DSC02436The flat iron building

Dum som man är när man är bakis så hoppade vi ju självklart på den där jäkla bussen hungriga. Så vi hann inte mycket längre än till Meatpacking district innan det började krisa sig för vissa av oss av hunger att vi var tvungna att hoppa av för att hitta någonstans att äta lunch.

IMG_9973.JPG

_MG_2153

IMG_9972.JPG

Gick då bort till The Standard Grill.

Ett ställe jag hört mycket olika om, men som jag blev otroligt positivt överraskad över. Tycker både maten och drinkarna var helt fantastiska. Det är för övrigt uppe på The Standard Hotell som klubben Bom Bom Room ligger.

_MG_2157

_MG_2158

Lunchen på The Standard var troligtvis det mysigaste och roligaste på hela resan faktiskt, det blev liksom en sån där riktig tjejlunch med både skvaller, skratt, killar och sex.

Himla härligt!

IMG_9852.JPG

IMG_9851.JPG

Sen gick vi i ytterligare några butiker innan vi begav oss tillbaka hotellet för att svira om för middag på TAO. Ett ställe jag verkligen vill tipsa er alla om att gå till, älskade det.

IMG_9848.JPG

Vi började kvällen med drinkar i baren

Riktigt goda drinkar den här gången!

IMG_9971.JPG

IMG_9970.JPG

Bad sedan servitrisen duka fram de mest populära rätterna de har på restaurangen inklusive en Peking Duck som Petra och Margaux bestämt ville ha och hade pratat om hela dagen. Så när den där ankan väl stod där på bordet och jag väl smakade den med mina höga förväntningar blev jag otroligt besviken. Tyckte inte alls att det var gott. Men smaken är ju som baken.

Några rätter jag verkligen älskade var fried rice tuna tartar sushi, sea bass rätten, kobu beef sushin och beef sirlionen. Det blev helt klart mina favoriter under middagen.

IMG_9854.JPG

DSC07885Utsikten från PHD Rooftop

Avslutade sedan kvällen på tre olika ställen, först tog vi några drinkar på Electric, gick därefter upp till PHD Rooftop (ett av mina favoritställen) och sen så blev det 10ak. Det var typ första gången jag var där, då jag bara hann vara där i en kvart sist, och jag tyckte faktiskt det var riktigt kul.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna