När vi vaknade upp dag nummer tre var vi inte lika pigga och glada längre. Det var verkligen med nöd och näppe som vi kämpade oss upp för dom där fotona i Central Park. Och efter bakispizzan och resten av gänget däckade på hotellrummet så passade jag på att ge mig ut på en promenad i parken igen.

Har sagt det förut men måste säga det igen, att promenera runt i New York och Central Park framförallt är det absolut härligaste jag vet. Det finns ingen park som Central Park och det finns ingen puls och atmosfär som i New York någon annanstans i hela världen. Wow, vad det är magiskt alltså!

IMG_9985-0.jpg

IMG_9983-0.jpg

När jag väl kom tillbaka så var det dags att säga tack och adjö åt alla tjejerna. Ett himla härligt gäng det där, alla hade verkligen olika karaktärer och jag gillade alla jättemycket. Hoppas på fler resor tillsammans!

De tre dagarna jag sedan spenderade själv utan tjejerna i New York blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde att jag skulle älska att vara själv, så att jag kunde gå runt och strosa på stan i min takt, äta exakt vart jag vill och göra precis vad jag själv känner för. Men istället kände jag mig så himla ensam, vilse och liten. New York kanske inte är någon stad man ska åka själv till. Eller är det bara mig det är fel på haha?

IMG_9969.JPG

Hängde i varje fall med en kompis hemifrån Norrköping, Alice, som är au pair i New York, de första två dagarna. Det är en väldigt annorlunda och låååång story hur vi lärde känna varandra men har alltid tyckt att vi har haft så roligt tillsammans, vilket vi också hade. Hon kom till mitt hotell på eftermiddagen och så satt vi och pratade i flera timmar om allt möjligt tills vi insåg att klockan hade sprungit iväg och var 22.

Bestämde oss för att gå ut, svirade om till klackar och sminkade oss och åkte sedan iväg till Meatpacking, till en annan av mina favoritklubbar, Avenue. Sen dansade vi hela natten till alla de bästa rnb låtarna ni kan tänka er. Spontana utgångar brukar alltid bli bäst! Vi hade det så jävla roligt.

DSC02489

DSC02502

DSC02494

DSC02505

Alice sov hos mig då hon bor och jobbar en bit utanför New York i ett ställe som heter New Rochelle och dagen efter så låg vi också kvar i sängen och pratade ytterligare några timmar medans klockan bara sprang förbi.

Gjord oss i ordning och gick till Bryant Park (se bilder ovan) för att åka skridskor men fick inte ha med oss någon kamera på skridskobanan så bestämde mig för att det får bli skridskor en annan gång när någon kan fota utifrån haha.. Bloggskadade jag… I know!

DSC02512

Gick istället och köpte sjukt goda pommes i ett matstånd på den gulliga lilla julmarknaden som var där.

De var verkligen magiska! You’ve gotta try em.

DSC02518-001

Sen gick vi bara runt och kikade, vilket är en av mina favoritsaker att göra i New York. Bara gå, gå, gå.

Man lär sig så mycket mer än vad man tror genom att promenera runt i staden och inte bara det, det är så jäkla roligt också eftersom att det finns så mycket att kolla på.

DSC02522-001

DSC02524-001

Vi gick ända ner till Union Square på ytterligare en liten julmarknad där vi stannade för lite glögg och gjorde en rolig Mystory på min snapchat @hannafribergs.

Ni missade väl inte den? ”How to be a real New Yorker” kallade vi den! Skrattade så mycket medans vi gjorde den. Ler bara jag tänker på den haha, tycker den var så kul. Jag kollar på riktigt mina egna mystories oftare än vad jag kollar andras haha.

DSC08573Bild från förra gången jag på The Counter

Sen var Alice tvungen att åka tillbaka till sin familj för att vara barnvakt och så gick jag och åt middag själv på The Counter, ni vet stället jag tipsade om sist jag var i NYC where you can customize your own burger (fick inte till meningen på svenska) haha. Gick tillbaka till hotellet och somnade sedan ganska direkt efter med feber. Mådde inte alls bra..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna