Har knappt hunnit reflektera över att det är julafton redan i helgen. Tiden bara rinner iväg ju, har inte ens hunnit packa upp väskan från New York och det nu plötsligt blivit dags att packa den igen för några dagar uppe i Norrland/ Ljusdal där vi ska fira jul med mina mor- och farföräldrar och kusiner.

Det var inte förrän vi tände alla fyra ljusen imorse till frukosten som det blev mer påtagligt att det faktiskt är jul nu. Och samtidigt som att jag tycker att det är så mysigt så får jag lite ångset över att året gått så himla fort. Det känns ju bara som att det var några månader sedan jag var i Florida och firade jul.

DSC02656_Fotor

Vilket fall så testade jag ett litet julsnacks recept sent igårkväll som vi tänkte göra till julafton. Och WOW!! You’ve gotta try them. De smakar pepparkaksdeg och vem älskar inte pepparkaksdeg? Det tog på riktigt bara 5 minuter att göra också, om ens det.

Pepparkaksbollar:

Gör bara så här: Mixa 2 dl mandlar till ett mjöl. Tillsätt sedan 8-10 dadlar (jag hade 8st), 2 tsk pepparkakskrydda (finns att köpa färdig på påse), en nypa vaniljpulver, 1 msk kokosolja och mixa igen till en kladdig smet och rulla i kokos (om du vill dvs, behövs verkligen inte)

DSC02660_Fotor

Gjorde även en pepparkakssmoothie till frukost imorse. Ja, jag älskar pepparkakor haha. Gjorde den på vanilj naturell yoghurt, en fryst banan, dadlar, lite mjölk och pepparkakskrydda. Simple as that!

Nu ska jag julstäda…. sååååå trist. Jag vet!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna