DSC02162

Måste tipsa om fler hårprodukter och snacka lite mer hår..

Testade ju Hairtalk Extensions för första gången någonsin precis innan jag drog på min 5 veckors långa resa i USA, Centralamerika och Karibien. Kände väl ingen superskillnad jämfört med annat löshår förutom att man inte kunde se mina Hairtalk-slingor överhuvudtaget, vilket självklart var hur bra som helst. Sen var jag ju inte superförsiktig med håret heller eftersom att det badades i saltvatten hit och dit. Så jag tog ut håret så fort jag kom hem eftersom att det såg rätt förjävligt ut.. Men satte i hår igen nu precis nu innan jag åkte till New York hos min frisör Gabby på Bangerhead.

Och sen jag satte i Hairtalk igen så fick jag även testa ett nytt schampoo och balsam från Oribe då det förra jag hade inte var det ultimata för löshåret och Hairtalks egna schampoo och balsam torkade ut mitt egna hår sist. Och helt ärligt talat så märker jag sån skillnad sen sist jag hade i löshåret. Det är tusen gånger fräschare och tovar inte till sig det minsta. Nu kanske det beror mycket på att jag inte badat i saltvatten och utsatt håret för sol. Men ändå, håret är så jävla nice!

DSC02156

En annan rolig grej som min frisör sa till mig var att hon tycker att jag borde köra på löshår från Hairtalk nu ett tag då hon tror att mitt egna hår kommer må bättre av det eftersom att det då skyddas av löshåret. Så ingen är ju gladare än jag nu. Jag menar, vem vill inte ha en bra anledning till att använda löshår?

Margauxs egna hår har ju växt skitmycket sen hon satte i Hairtalk (hon går till samma frisör som mig). Så ska bli spännade att se om samma sak händer med mitt hår, förutsatt att jag verkligen tar hand om det den här gången.

DSC02164

Som summan av kardemumman så är ju det allra bästa för håret att inte sätta i löshår alls eller FLYTTA TILL AUSTRALIEN. Mitt hår förstördes ju totalt när jag bodde där haha. Men om man känner att man måste (tro mig, jag vet hur det är) så tycker jag verkligen att ni borde testa Hairtalk. Det är den mest skonsammaste hårförlängningen och jag älskar det verkligen.

Sen bör ni också testa Oribes hårprodukter, de har verkligen blivit mina nya favoriter. Är så glad att min frisör Gabby introducerade mig för dem. Inte nog med att de verkar göra mirakel för håret, de luktar också svingott och kommer i så fina förpackningar.

Och nej, vill också bara klargöra att det här inlägget INTE är sponsrat på några som helst vis!!! När inlägg är sponsrade så skriver jag det klart och tydligt i början eller i slutet av inlägget. Men det hoppas jag att ni vet redan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna