Jul, jul, strålande jul. I dagens avsnitt av Måndagspepp har vi en liten julspecial åt er. Det bjuds både på sång, skratt och frågesport och så pratar vi om julen och mina och Ellinors olika åsikter och erfarenheter kring just den här rätt laddade högtiden.

Så här har det låtit på Twitter under förmiddagen…

“Alla i bilen blir arga på mig för att jag skrattar så högt, alltså den bästa quizen”

“Så bra avsnitt, skrattade så mycket”

Om ni aldrig lyssnat på vår podcast förut och lyssnar på det här avsnittet det första ni gör så vill jag inte att ni dömer oss och speciellt inte mig utifrån det haha. Men det är tyvärr alldeles för ofta jag säger först och tänker sen. Tänker på det här med århundrade och årtionden under frågesporten… hehe! Lyssnar gör ni här, eller på Itunes och Podcasterappen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna