Visst är det bästa att gå rakt på sak? Hanna, jag vill berätta att jag verkligen inspireras av dig. Du ger ut en bild av dig själv som jag utan tvekan ser upp till. Jag strävar inte efter att bli dig, jag är nöjd med mig själv & vill inte vara någon annan, men du inspirerar mig till att göra det jag vill i livet. Jag känner mig väldigt lik dig i många lägen & att se dig, som är två år äldre än mig, fortsätta att leva sitt egna drömliv (trotts den eviga berg- & dalbanan), ger det mig så mycket hopp! Jag kommer att fortsätta att följa dig & att inspireras av dig Hanna, & det minsta jag kunde göra var att skriva det till dig!

Den här kommentaren gjorde verkligen min dag. Blev så otroligt glad, eftersom att inspirera andra till att vara sig själva och göra exakt det man vill i livet är precis det jag vill göra med mina sociala medier och med min blogg. Wow alltså! När det ibland blir så påtagligt att det man gör faktiskt gör skillnad för andra så blir jag verkligen fylld med värme i hela kroppen. Det är fint. Tack ?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna