DSC02883

Hur har ni det?

Julafton imorgon, crazy huh? Det har varit helt fantastiskt väder här uppe i Ljusdal idag trots att det inte finns någon snö så långt ögat kan nå. Det är himla mysigt med frost dock, för det ser ju faktiskt nästan lite snölikt ut då.

Har fått hur många frågor som helst vad jag gör i Ljusdal och tro det eller ej men är född här uppe djupt inne i hälsingeskogarna. Ja, följer ni mig på snapchat (@hannafribergs) så har ni säkert redan listat ut det med tanke på hur grym jag faktiskt är på hälsingemål haha or not….

DSC02884

DSC02882

Vilket fall så blir det mini-julmiddag med familjen hos mormor och morfar ikväll och självklart uppesittarkväll framför Parneviks. Sen imorgon så ska det firas ordentligt hemma hos farmor och farfar med hela släkten, eller ja, den är ju inte så stor. Det är ju bara mina mor- och farföräldrar och sen min faster, hennes man Stefan och mina små kusiner.

Ska visa er den fina juldukningen jag och mormor styrt upp senare med. Hon har så mycket fint porslin och fina ljusstakar så det är himla roligt att fixa och dona hemma hos henne och morfar.

P.S. Glöm inte att kika in här imorgon för den sista luckan i julkalendern ?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna