Gud vad mysiga och juliga alla mina blogginlägg känns just nu.

Och inte är det slut än. Julen har ju knappt börjat. Här kommer lite bilder ifrån kvällens lilla julmiddag som vi åt så här dan före dopparedagen hemma hos mormor och morfar.

IMG_0185.JPG

IMG_0183.JPG

IMG_0186.JPG

Så här fin blev dukningen, som jag och mormor gjorde i ordning. Älskar alla hennes guldiga ljusstakar som är flera år gamla ifrån Skultuna bland annat. Ljusstaken i mitten är också helt magisk och sen blir det ju så himla fint med röda ljus till.

Snapsglasen är också sjukt fina. Det ser himla lyxiga ut.

IMG_0173.JPG

IMG_0174.JPG

Hade verkligen sett fram emot julbord och julmat eftersom att jag inte firat jul hemma på tre år. Men redan efter halva tallriken så hade jag helt ärligt tröttnat. Vet inte hur jag ska kunna äta julmat imorgon också? Tycker faktiskt inte att det är gott längre. Jag är helt klart på ett asiatiskt julbord eller liknande nästa år.

Minns en midsommar för några år sedan när vi åt thaimat, kändes som värsta synden men vad fasen vi var inte sugna på midsommarkäk så varför ska man då äta midsommarmat bara för att?

IMG_0187.JPG

Okej, nu kanske ni tror att det här var min tallrik men det var faktiskt mormors.

Min blev inte alls lika fin på bild…

IMG_0177.JPG

IMG_0176.JPG

Drack till och med jägershots…

Nä, det är inte ofta man delar shots med mormor och morfar..

IMG_0178.JPG

IMG_0175.JPG

Sen avslutade vi kvällen med nyttigt julgodis och Parneviks jul. Åt både pepparkaksbollarna och min absoluta favorit chili and salt choklad. Klicka på de fetmarkerade namnen för att komma till recepten.

Imorgon är det julafton, God Jul på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna