DSC02167

God Jul – världens finaste bloggläsare ?

I årets julkalenderns sista lucka ligger denna lilla härliga HX90V kompaktkamera med 30x optisk zoom, som kostar cirka 4600 kronor från Sony och väntar på att bli din. Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget med ett härligt litet julrim som på något sätt handlar om den här kameran (Å, glöm inte att fylla mejladressen…)

Grattis Joline Goth!

”Med en Asienresa bokad med min bästavän i början på nästa år
Finns det bara en liten detalj som återstår
Med en kamera som denhär
Skulle vi kunna bevara hela vår atmosfär
Allt vi kommer uppleva, se och vara med om kommer inte bara vara ett minne blott
Tack vare denna lilla vän skulle vi kunna minnas det för gott”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna