DSC03312

Efter att min syster såg mina julklappar en efter en så poängterade hon flera gånger att hon INTE önskar sig några inredningsprylar eller porslin i studentpresent… Och jag förstår henne, gud vad jag inte heller hade velat ha det när jag tog studenten eftersom att det kändes så långt borta att flytta hemifrån och skaffa sig en fast punkt. Men den här julen kunde jag faktiskt inte tänka mig något roligare att få än glas och koppar hur tråkigt det än säkert låter för vissa av er.

Fick röd- och vitvinsglas och glas från Iittala, muggar med olika städer på från Vinga Of Sweden, ett till Gynning glas till samlingen, Fredrik Eklunds bok (länk), ett ljus från H&M home, en flaska rosé, en kopparfärgad stekpanna, min drömljusstake i mässing från Svenskt Tenn m.m. Är så himla nöjd!

Jul 2015

Ljusstaken med tre kulor i mässing ifrån Svenskt Tenn blev jag så himla förvånad över att jag fick. Den kostar ju rätt mycket så trodde aldrig att mamma skulle köpa den till mig eftersom att hon själv aldrig skulle lägga den summa pengar på en ljusstake…

But she did! Blev så överraskad.

DSC03323

Kopparna i vitt och mässing fick jag av mormor och morfar, himla fina!

Och koppar ni ser bakom dom är sjukt snygga. De fick jag av min faster och hennes man Stefan, de föreställer olika städer så jag fick fyra stycken, Stockholm, Paris, New York och London.

DSC03326

Har ni fått något i julklapp som ni blev extra glada för?

Såg ni videon på Twitter som min syster Amanda la upp på vår kusin Molly när hon fick en banan av oss och blev precis lika glad för den som för allt annat? Så himla rolig. Tror inte det spelar någon vidare roll vad man ger barn egentligen, de blir glada för vad som helst så länge de får öppna paketen själva.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna