När jag låg i sängen imorse och tänkte tillbaka på gårdagen så slog det mig att jag är så lyckligt lottad. Så otroligt lyckligt lottad som haft en sådan trygg uppväxt och som har så fina människor runt omkring mig. Jag kan omöjligt sätta mig in i hur det måste kännas att ha ångest över julen och att växa upp på en plats där man känner sig otrygg. Och jag önskar verkligen att ni som känner såhär eller känt såhär, en dag kan titta tillbaka på det och känna er stolta och starka för att ni faktiskt övervann det och klarade er igenom det. Alla är värda en trygg plats och en trygg uppväxt.

Vi andra måste bli mer tacksamma för vad vi har. Att känna tacksamhet gentemot saker och ting tror jag nämligen gör oss till både bättre och lyckligare människor. Och tyvärr glömmer vi alldeles för ofta bort att vara tacksamma för det vi har. Tycker därför att vi alla bör välja ut tre saker vi är tacksamma för och tänka på dessa tre saker lite extra idag.

Idag ska jag vara extra tacksam för att:

– Både jag och min familj är friska
– Jag har en trygg vardag
– Jag vågar tror på mig själv

Att välja att vara positiv och ha en tacksam attityd gentemot saker och ting kommer förändra så mycket i ditt liv. Och det viktigaste av allt. De lyckligaste människorna har inte de bästa av allt. Det gör det bästa av det de har.

God jul!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna