Åkte ner till Norrköping igår för att spendera juldagen med en massa vänner. Så kvällen började med bubbel hos Filippa medans vi sminkade oss och catchade upp sen sist. Är det inte typ något av det härligaste som finns att ta ett glas prosecco med en tjejkompis medans man gör sig iordning för en utekväll och lyssnar på Justin Biebers nya platta?

Sen vankades det middag med VIBE innan utgången, där jag träffade hur många vänner som helst som jag inte sett sen förra året. Så sjukt roligt!! Jag uppskattar verkligen sådana kvällar och mina killkompisar hade styrt så jäkla rolig middag med live uppträdande. Vi stod och dansade på borden redan innan maten börjat rulla in. Då förstår ni ju nivån på den middagen haha!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna